Sigurnost online kupovine

 

Mnogi korisnici interneta se još uvek ne osećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti garancije koja vam naša kompanija garantuje kod kupovine naših proizvoda.

Naši proizvodi su kvalitetni i “domaći”

Proizvodi koje nalazite i pretražujete u našoj prodavnici su razvijani uz aktivno učešće kancelarije iz Republike Srbije. Prilikom kreiranja proizvoda, zajedno sa svojim partnerima pazimo na visok kvalitet tekstova, ilustracija, dizajna i naravno procesa implementacije.

Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja

Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje se vrši na dva najsigurnija načina nad kojima imate potpunu kontrolu. Plaćanje možete realizovati virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu naša kompanija, niti bilo koja treća strana, nema uvid u vaše lične finansijske podatke.

Prilikom kupovine platnom karticom preusmeravamo vas na stranicu pružaoca usluge, procesiranja i naplate sa kartica – Banca Intesa ad Beograd.

Prilikom unošenje podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Imate pravo na povraćaj robe i novca

Ipak, ako niste zadovoljni naručenim – kupljenim proizvodom, licencu možete vratiti u roku od 14 dana. Naše ljubazni zaposleni sa razumevanjem će Vas uputiti u proces povraćaje robe i novca. Više detalja vezanih uz povraćaj svakako pročitajte na stranici Uslovi korišćenja.

Otvorena komunikacija i dostupnost

Naši ljubazni zaposleni su Vam pristupačni i dostupni za sva pitanja. Slobodno možete da nam se javite preko podataka / forme na linku: kontaktirajte nas.

Nema zloupotrebe ličnih podataka

Lične podatke koje unosite, obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te, kao i u svrhu poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju ličnih podataka možete pročitati na stranici o privatnosti i sigurnosti ličnih podataka.

Poštujemo Zakon o zaštiti potrošača Republike Srbije

Privredno društvo JUST START d.o.o. Niš,  koje je vlasnik stranice www.mojakancelarija.rs, deluje u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača – zakonom Republike Srbije kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupovini proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima sticanja proizvoda i usluga na tržištu. Delove zakona vezane uz našu internet prodavnicu možete pogledati u uslovima korišćenja.