NAČINI PLAĆANJA I ISPORUKE

Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara (obrasca za narudžbinu), telefonskim putem ili e-mailom. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrovan korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe ceo postupak naručivanja.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sledeće načine:

  • Virmanom
  • Platnim karticama 

Plaćanje virmanom

Odabirom opcije plaćanja virmanom (uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom naručivanja proizvoda, na email adresu koju budete naveli ćete primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu. Više informacija o obvezama prodavca i pravima kupca/korisnika u ugovoru na daljinu pročitajte u uslovima korišćenja.

Ukoliko kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obaveštenje da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, preporučujemo da proverite da li:
(1) je li poruka u Junk/Spam/Otpad/Trash folderu ili
(2) je li sandučić ili inbox pun.

Proces isporuke na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sistemu.

Plaćanje platnim karticama

Za jednokratno plaćanje putem platnih kartica na www.mojakancelarija.rs, JUST START doo Niš koristi usluge Banka Intesa ad Beograd i ceo proces naplate se odvija na stranici banke.

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Rokovi isporuke

Naručeni proizvodi se isporučuju odmah nakon vidljive uplate na računu prodavca. 

Isporuka na željenu adresu

Isporuka se vrši na odabarnu email adresu, tj. adresu e-pošte koju ste ostavili prilikom procesa naručivanja.

Cena isporuke

Isporuka je besplatna, budući da se radi o virtualnom proizvodu.