Zbirno preuzimanje računa

Ove strane se kantinuirano razvijaju. Ako niste koristili MojaKancelarija aplikaciju neko vreme, bilo bi dobro da pogledate na ovim stranicama što je novo implementirano.

Dragi korisnici, na predlog kojeg smo prihvatili, dodali smo zbirno preuzimanje računa za određeni period. Broj računa koje možete u jednom potezu skinuti je 30. Ovo ograničenje smo postavili trenutno zbog pravilne raspodele serverskih resursa.

Zašto smo napravili ovo poboljšanje? Klijent, koji je to predložio, rekao nam je da bi bilo super da može u jednom potezu pripremiti sve mesečne račune (ili za određeni period) za knjigovodstvo. I evo ga :). Radi!

Kako skinuti više računa?

Nakon uspešne prijave s korisničkim imenom i lozinkom unutar aplikacije MojaKancelarija, korisnik može odabrati modul Dokumenti. Kliknite na opciju Izlazni Računi opciju u meniju sa leve strane. Potom filtriranjem pronađite određenu grupu računa koje želite preuzeti i iste, sa leve strane izaberite:

Nakon selektovanja, izaberite u padajućem meniju „GRUPNE AKCIJE“ opciju „Preuzmi odabrane račune“, koji će nakon odabira jezika biti preuzeti u .zip formatu. Nakon preuzimanja dokumenta i otpakivanja zip datoteke, vaši računi su spremni za slanje ili štampu.

1 Comment

  1. Sinisa
    08/01/2019 Reply

    Odlična aplikacija

Ostavite komentar